Verkoop uw woning via ons kantoor

Vermeulen Verzekeringen B.V. werkt samen met Esser Makelaardij.
Samen hebben we veel ervaring en expertise in het helpen van klanten bij het vinden van de perfecte woning of het verkopen van hun huidige huis. 

Vermeulen verzekeringen en Esser Makelaardij

Waarom via een makelaar?

Als huizenkopers of -verkopers heeft u waarschijnlijk al veel nagedacht over de rol van een makelaar bij de verkoop van uw woning. Een makelaar kan er zeker voor zorgen dat het proces soepeler verloopt en uw verkoopdoelen worden bereikt. Maar wat zijn precies de voordelen van het werken met een makelaar?

Hier zijn slechts een paar redenen waarom u zou moeten overwegen om ons als makelaar in te schakelen:

Kennis van de lokale vastgoedmarkt

Wij kennen de lokale vastgoedmarkt als geen ander en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste woning of de juiste koper voor uw huis. Wij weten wat er speelt in de buurt en hebben kennis van de markttrends, zodat u de meest accurate verkoopprijs voor uw huis kunt vaststellen..

Verkooponderhandelingen

Een van de meest uitdagende aspecten van het verkopen van uw woning is misschien wel het onderhandelen over de verkoopprijs. Laat dat nu net onze specialiteit zijn! Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen over prijzen en kunnen u helpen om de beste deal te sluiten.

Expertise bij papierwerk

Niemand houdt van papierwerk. Het is saai, het is tijdrovend en het kan behoorlijk verwarrend zijn. Maar zonder de juiste documentatie en papieren kunt u geen huis kopen of verkopen. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van alle documentatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het invullen van de juiste formulieren.

Vertrouwen

Als makelaar zijn wij een onafhankelijke partij en weten we wat er nodig is om uw verkoop of aankoop soepel te laten verlopen. U kunt vertrouwen op onze professionele aanpak en ons streven naar de beste resultaten voor onze klanten.

Klant ervaringen

“Esser was de makelaar van de verkopende partij. Fijn contact, altijd bereikbaar. Dacht goed met ons mee.”
van Dam
“omdat de verkoop soepel en vertrouwd verloopt, en leuke mensen in samenwerken”
Joanna
“Eerlijk, betrouwbaar, groot empathisch vermogen, gunfactor. Makelaar Esser blijft gewoon zichzelf en komt op voor jouw als opdrachtgever. Overigens de vierde keer dat wij Esser hebben mogen ervaren..”
H.E. Mulder

Wil jij jouw huis verkopen?

Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis of uw huidige huis wilt verkopen, aarzel dan niet om ons als makelaar in te schakelen. Wij kunnen u helpen bij elke stap van het verkoop- of koopproces, zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet – het vinden van uw nieuwe thuis!

Bel ons

0413246555

Email ons

info@essermakelaardij.nl