Over ons

Verzekeren zoals u dat wilt

Vermeulen Verzekeringen werkt samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en banken. Hierdoor kunnen wij u op het gebied van verzekeringen en hypotheken een goed onafhankelijk advies geven welke volledig aansluit bij uw wensen en situatie.

Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

  1. Persoonlijk advies van een adviseur
  2. Telefonische helpdesk
  3. Zelf verzekeren via een van onze andere websites 

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Altijd dichtbij

Vermeulen Verzekeringen is er voor particulieren en klein zakelijke relaties in de omgeven van de gemeente Laarbeek.
Wij zijn altijd bij u in de buurt. Voor het doornemen van uw verzekeringen komen we graag bij u thuis of maken een afspraak op ons kantoor.

Vermeulen Verzekeringen werkt samen met Xenter.

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Vermeulen Verzekeringen er voor gekozen om de (polis)administratie en schadebehandeling uit te besteden aan Xenter. Xenter is een professionele backoffice en serviceorganisatie die uitsluitend voor professionele hypotheek- en verzekeringsadviseurs werkzaamheden uitvoert. Vermeulen Verzekeringen is een aangesloten instelling van Xenter voor de AFM met registratienummer: 12020070. 
Je kan Xenter dus tegenkomen op correspondentie en polisbladen van je verzekeringen. In geval van onze afwezigheid (bijv. door vakantie of ziekte), kun je ook rechtstreeks contact met Xenter opnemen voor het melden van schade of andere administratieve vragen. Door samenwerking met Xenter heeft Vermeulen Verzekeringen meer tijd om jou op de juiste wijze te adviseren!